На Волині військовослужбовець підробив права та їздив напідпитку

0
-7
На Волині військовослужбовець підробив права та їздив напідпитку
У Володимирі-Волинському військовослужбовець за контрактом, у якого суд відібрав водійське посвідчення за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, підробив його та знову їздив напідпитку.

Чоловік вперше попався 8-го лютого на вулиці Лишеня. Він керував автомобілем Daewoo Lanos у стані алкогольного сп’яніння. Матеріали поліція передала до суду за ч.1 ст. 130 КУпАП, - пише Буг.

Володимир-Волинський міський суд 10-го березня виніс постанову: призначив чоловіку штраф в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Однак військовослужбовець підробив водійське посвідчення і 9-го травня знову був зупинений патрульними з ознаками алкогольного сп’яніння (запах алкоголю з порожнини рота). Але від проходження огляду відмовився.

16-го червня суд притягнув водія до відповідальності за ч.2 ст. 130 КУпАП. Цього разу призначили штраф у розмірі 20 400 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки.

Крім цього чоловік поніс кримінальну відповідальність за підроблене посвідчення водія. Вирок винесли 18-го червня.

“Будучи військовослужбовцем за контрактом військової частини А2892, зобов’язаним діяти лише в межах законодавства, підробив водійське посвідчення, яке в нього відібрав суд. Документ надав поліцейським, які зупинили водія на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському з явними ознаками сп’яніння”, – йдеться в документі суду.

Чоловіку за підроблення документу призначили покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні