20-річному волинянину загрожує до 6 років ув’язнення за крадіжку

1
8
20-річному волинянину загрожує до 6 років ув’язнення за крадіжку
Поліцейські Нововолинського відділення затримали місцевого мешканця причетного до скоєння крадіжки з будинку. Йому загрожує до 6 років ув’язнення.

"До Нововолинського відділення поліції 24 червня із заявою про крадіжку звернулася 49-річна мешканка міста Нововолинська. Жінка повідомила, що в обідню пору, коли вона була відсутня за місцем проживання з будинку було викрадено грошові кошти та особисті речі загальною вартістю 21275 грн", - йдеться на сторінці Нововолинського відділення поліції у фейсбуці.

Правоохоронці встановили, що зловмисник проник у приміщення віджавши металопластикове вікно. Провівши ряд заходів поліцейські оперативно затримали особу злодія. Ним виявився 20-річний нововолинець.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасово тримання та вирішується питання щодо обрання судом затриманому міри запобіжного заходу. Наразі правоохоронці перевіряють причетність його до скоєння інших злочинів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За "смертельну" аварію чотири дають, а тут крадіжка де можна повернути викрадене, або компенсувати грішми..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні