Чи порушують правила карантину в транспорті Луцька

1
-4
Чи порушують правила карантину в транспорті Луцька
Громадський транспорт міста працює у штатному режимі. Сьогодні на вулиці міста виїхали 1780 одиниць транспорту: 32 тролейбуси та 146 маршрутних автобусів.

Про це повідомили у п’ятницю, 26 червня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова, проводяться перевірки дотримання карантинних заходів у громадському транспорті міста, а також перевіряють і умови дотримання укладених договорів на перевезення, в тому числі і щодо безготівкової оплати проїзду.

Нагадаємо, в Луцьку відбулась перевірка виконання умов договору на перевезення пасажирів та виконання вимог карантину за маршрутом №32. Під час перевірки було зафіксовано численні порушення зі сторони пасажирів, які не оплачували проїзд за допомогою електронного квитка. Окрім того, було встановлено, що один із водіїв не використовував засоби індивідуального захисту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В таксі всі без масок
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні