Волинь – у топ-5 регіонів, де найбільше порушують карантин

0
3
Волинь – у топ-5 регіонів, де найбільше порушують карантин
Найбільше адміністративних порушень щодо карантину людей виявили у Дніпропетровській, Харківській, Львівській та Волинській областях, а також у місті Київ.

Про це повідомили у Національній поліції України у відповіді на запит "УНН".

Так, згідно з наявною інформацією щодо виявлених адмінправопорушень та порушників, суми накладених і сплачених штрафів відповідно до статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення з 12 березня по 22 червня, в Україні найбільша кількість порушень зафіксована у Дніпропетровській області - 2358, на другому місці - Харківська область - 1822, а на третьому - місто Київ - 1374 порушення, далі йде Львівська область - 807 та Волинська область - 684 правопорушення.

Вказано, що у Дніпропетровській області встановили 2293 порушники карантину, у Харківській - 1816, у Києві - 1355, на Львівщині - 798, а на Волині - 671.

На них загалом було накладено 108 адмінпротоколів на суму 1,8 млн грн. З них вже сплачено штрафів на суму 0 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні