Цього року вступ до вишів можливий без наявності атестата

0
5
Цього року вступ до вишів можливий без наявності атестата
Якщо цьогорічні вступники не встигнуть отримати свідоцтво про повну загальну середню освіту до кінця вступної кампанії, вони матимуть можливість подати електронні заяви до вишів без наявності атестата.

Про це, під час брифінгу у Кабінеті Міністрів, сказала заступник міністра освіти і науки Любомира Мандзій, пише "Освіта.ua."

Вона нагадала, що електронні заяви про вступ до університету цього року можна буде подавати до 22 серпня.

«Якщо вступник не отримає свідоцтво про повну загальну середню освіту до 22 серпня, то він зможе подати заяву в електронному кабінеті вступника без самого свідоцтва, але за записом про його замовлення в системі Єдиної електронної бази з питань освіти. Оригінали свідоцтв про повну загальну середню освіту можна буде подати на початку навчання у закладі вищої освіти», – сказала Любомира Мандзій.

Як відомо, для вступників на основі повної загальної середньої освіти реєстрація електронних кабінетів розпочнеться 1 серпня, прийом заяв та документів триватиме з 13 до 22 серпня (для тих, хто вступає за результатами ЗНО), та до 16 серпня для вступників, що складатимуть вступні іспити в закладі вищої освіти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні