Був конфлікт інтересів: на Волині через корупцію оштрафували держвиконавця

0
5
Був конфлікт інтересів: на Волині через корупцію оштрафували держвиконавця
На Волині державного виконавця покарали за правопорушення, пов’язане з корупцією.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Ківерцівський районний суд, розглянувши за участі прокурора галузевого відділу прокуратури області протокол про вчинення старшим державним виконавцем Ківерцівського районного відділу державної виконавчої служби адміністративного правопорушення, пов’язаного із корупцією, притягнув посадовця до відповідальності у виді штрафу.

Державний виконавець, всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України "Про запобігання корупції", не повідомив свого керівника чи Національне агентство з питань запобігання корупції про наявний конфлікт інтересів, відкривши виконавче провадження щодо рідного брата.

Суд визнав його винним у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 1700 грн зі сплатою судового збору понад 420 грн.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні