Мама волинського Героя Віктора Мандзика передала нагороди сина музею

0
21
Мама волинського Героя Віктора Мандзика передала нагороди сина музею
24 червня Ольга Мандзик передала у Волинський краєзнавчий музей нагороди свого сина – капітана Служби безпеки України Мандзика Віктора Сергійовича.

Про це повідомили на сторінці Волинського краєзнавчого музею у фейсбуці.

Віктор Мандзик – учасник бойових дій, загинув 21 березня 2015 р. у м. Волноваха Донецької області в районі проведення АТО.

Серед нагород: відзнака Президента України «За участь в антитерористичній операції», посмертно; медаль «За відзнаку в службі СБУ І ступеня», посмертно з посвідченнями.

Завдяки матері капітана Віктора Мандзика Ользі Олександрівні у Волинському краєзнавчому музеї зберігається комплекс матеріалів про її сина, талановитого спортсмена, його численні нагороди, медалі, відзнаки, грамоти.

У грудні 2018 року, в рамках проєкту «Наші захисники» у Волинському краєзнавчому музеїорганізовували вечір пам’яті капітана Віктора Мандзика, діяла виставка його нагород.

"Щира дяка і низький уклін Вам, пані Ольго. Завдяки Вам і усім небайдужим у Волинському краєзнавчому музеї зібрано одну з найбільших колекцій про волинян-учасників АТО і ООС, і події, які стануть частиною новітньої історії нашої держави. Спільними зусиллями ми зможемо не лише зафіксувати, але й зберегти пам'ять, яка буде непідвладна часу", – зазначили в адміністрації музею.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні