У селі під Луцьком добудовують дитсадок на 75 дітей. ФОТО

0
-3
У селі під Луцьком добудовують дитсадок на 75 дітей. ФОТО
Будівельні роботи у дитсадку села Дачне, що в Ківерцівському районі – на фінішній прямій.

Учора, 24 червня, хід будівельних робіт у дошкільному навчальному закладді оглянула заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак, повідомили в пресслужбі Волинської ОДА.

Нагадаємо, керівництво облдержадміністрації систематично інспектує хід виконання в області програми «Велике будівництво» – спільної ініціативи Президента України та Кабміну, яка передбачає інфраструктурну модернізацію країни.Відтак, роботи на об’єктах соціальної сфери на Волині йдуть активно.

Якщо ще у травні голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, оглядаючи стан будівництва дитсадка в Дачному, говорив про завершення оздоблення фасаду приміщення, то нині на активній стадії – внутрішні оздоблювальні роботи.

«Приємно вражена швидкістю та якістю виконання будівельних робіт у цьому дошкільному закладі, – зазначилпа Тетяна Щербак. – Особливу увагу привернуло внутрішнє оздоблення дитсадка. Впевнена, що такий сучасний заклад забезпечить всебічний розвиток дітей та їх комфортне перебування в ньому».

Згідно графіку, будівельні роботи мають завершити до кінця серпня.

Новий дошкільний навчальний заклад, розрахований на 75 дітей. Старшу та 2 середніх групи зможуть відвідувати по 20 діток у кожній групі, у ясельній групі перебуватимуть 15 малюків.

До слова, будівництво зазначеного дитсадка матиме не лише інфраструктурне, але й соціальне значення, позаяк, сприятиме повноцінному розвитку та вихованню дітей дошкільного віку, створенню нових робочих місць та працевлаштуванню місцевого населення.

Місцеві жителі з нетерпінням очікують відкриття такого значимого закладу у їхньому селі, адже це ще й вирішить питання довозу дітей до ДНЗ обласного центру або навколишніх сіл, яке до цього часу гостро стояло перед батьками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні