--> Для шкіл на Волині придбають 17 автобусів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Для шкіл на Волині придбають 17 автобусів

0
-2
Для шкіл на Волині придбають 17 автобусів
Для Волині цьогоріч куплять 17 шкільних автобусів.

У тому числі й для Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

Так, депутати підтримали проєкт розпорядження голови ОДА "Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2020 рік".

Зміни стосуються придбання шкільних автобусів за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та співфінансування на ці видатки.

За інформацією заступника директора депаратаменту фінансів ОДА Володимира Селедця, до обласного бюджету надійшли субвенції від 4 ОТГ, а саме Ківерцівської, Луківської, Княгинівської та Підгайцівської. Загальна сума - 3 млн 432 тис. грн.

За рахунок такого додаткового фінансового ресурсу збільшуються бюджетні призначення управлінню освіти і науки облдержадміністрації на 2020 рік по бюджету розвитку спеціального фонду на придбання шкільних автобусів, в межах реалізації Регіональної комплексної програми розвитку освіти Волинської області на 2018 – 2022 роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні