У Володимирі збентежені зміною кольору води

0
-1
У Володимирі збентежені зміною кольору води
Мешканці Володимира-Волинського збентежені зміною кольору води у каналі на вулиці Шептицького, яка перефарбувалася у рожево-червоний колір.

Про це йдеться на сайті міськради.

23 червня у виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради надійшло повідомлення про забруднення води у каналі на вулиці Шептицького невідомою речовиною рожево-червоного кольору.

Про зміну забарвлення води в рові, що знаходиться поза межами земельних ділянок, поінформували занепокоєні мешканці вулиці.

Відразу після надходження повідомлення представники виконкому, міськрайонного відділу ДУ ”Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я”, районного управління головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області виїхали для відбору проб води та встановлення попередніх причин забруднення.

Спеціалісти відібрали проби у місці, яке їм показали мешканці. Увесь відібраний матеріал направлено на дослідження. Після отримання результатів громадськість буде поінформована додатково.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні