У Луцьку нетверезий водій пропонував п'ять тисяч гривень патрульним. ВІДЕО

0
-5
У Луцьку нетверезий водій пропонував п'ять тисяч гривень патрульним.  ВІДЕО
У Луцьку нетверезий водій пропонував патрульним 5000 гривень хабаря для уникнення відповідальності.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Сьогодні вночі, близько 2-ї години, на проспекті Президента Грушевського, патрульні зупинили транспортний засіб Volkswagen Caddy, водій якого рухався в темну пору доби без увімкнених фар ближнього світла, чим порушував правила дорожнього руху.

Під час спілкування з 25-річним водієм, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, а саме: (порушення мови, виражене тремтіння пальців рук, різка зміна забарвлення шкірного покриву обличчя). На огляд у присутності свідків він відразу погодився. Освідування на місці показало 2, 22 проміле, що більш ніж в 11 разів перевищує допустиму норму.

При складані адміністративного протоколу на водія за керування напідпитку, останній з метою уникнення відповідальності пропонував неправомірну вигоду. Порушника неодноразово попереджали, що пропозиція неправомірної вигоди тягне за собою кримінальну відповідальність, однак він наполягав на своєму та поклав у службовий автомобіль неправомірну вигоду в сумі 5000 гривень.

Відповідно, його затримали та викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні