На ремонт трьох кілометрів дороги на Ратнівщині витратять 25 мільйонів

0
-2
На ремонт трьох кілометрів дороги на Ратнівщині витратять 25 мільйонів
Планують здійснити поточний середній ремонт автомобільної дороги КПП «Самари»–Язавні–Теребовичі–Підлужне–Гірники–М-19–Жиричі–Тур–КПП «Тур» Ратнівського району.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило державне підприємство «Служба автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 12 липня, аукціон, своєю чергою, розпочнеться 17 серпня.

Очікувана вартість робіт становить 25 299 044 гривні.

За цю суму планують відремонтувати ділянку дороги від 19,1 до 22,1 кілометра.

Поточний середній ремонт автошляху включатиме підготовчі роботи й демонтаж тротуарів, дорожніх покриттів, розробку ґрунту, планування укосів і основи земляного полотна, висівання багаторічних трав, влаштування водопропускної труби, засипання траншей і котлованів, підсилення наявного дорожнього одягу, розлив бітуму, влаштування нового дорожнього одягу, у тому числі на зупинці і заїзній кишені, облаштування посадкового майданчика, встановлення обмежувальних металевих стовпчиків, монтаж автобусних зупинок, улаштування з’їздів, викладення тротуарів бруківкою, влаштування стримувального та бар’єрного огородження, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків і сигнальних стовпчиків.

Серед кваліфікаційних вимог до учасників торгів – довідки про наявність обладнання та матеріально-технічної бази та технологій, власного або орендованого асфальтобетонного заводу, з якого буде поставлятися асфальтобетон для виконання робіт, працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні