Територію Румунії охопили потужні повені

0
3
Територію Румунії охопили потужні повені
У Румунії помаранчевий рівень небезпеки через дощі та шторми майже по всій країні.

Уже кілька днів поспіль йде дощ, а повені охопили всю країну. Окрім того, стихія забрала життя 75-річної жінки. Про це повідомляє УНН із посиланням на Digi24.

"З понеділка ввечері до середи опівдні на річках Тиса, Вішеу, Іза, Сомешул-Маре, Сучава, Молдова, Бистриця та Прут діє червоний рівень гідрологічного попередження про повені, спрямований на округи (жудці) у північній частині країни: Бакеу, Ботошані, Бистриця-Несеуд, Харгіта, Марамуреш, Нямц і Сучава", - пише видання.

Зазначається, що у жудці Васлуй 75-річна жінка зникла безвісти внаслідок повені, згодом її знайшли мертвою.

"Рятувальники шукали 75-річну жінку, яка у понеділок ввечері постраждала від повені. Вони відновили пошук у вівторок, її знайшли мертвою", - додає видання.

Окрім того зазначається, що десятки будинків у Прайді та Окна-де-Жосі, жудець Харгіта, були затоплені у понеділок вночі до вівторка.

Зазначається, що минулої ночі в окрузі Ботошані автомобіль був знесений внаслідок повені на національній дорозі 29А. У транспортному засобі перебували чотири людини, яких врятували пожежники.

Червоний рівень небезпеки оголошено в Оравиці. Така ж сама ситуація і в Сечеле, у жудці Брашов. Також 5 поїздів заблоковані у жудці Альба, перекрито рух національними автошляхами.
Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні