У центрі Севастополя з'явився банер зі Сталіним про «ворогів народу»

1
-3
У центрі Севастополя з'явився банер зі Сталіним про «ворогів народу»
У центрі окупованого Севастополя розмістили банер із зображенням Йосипа Сталіна та написом “Ну що, товариші, тепер ви зрозуміли хто такі вороги народу?”.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Крим.Реалії.

“У центрі Севастополя місцеві комуністи розмістили банер із зображенням радянського керівника Йосипа Сталіна. Зробили вони це після розпуску двох районних рад міста – Ленінської та Гагарінської за рішенням суду. Напередодні ліквідації рад депутати-“єдинороси” колективно склали свої повноваження”, - повідомили в ЗМІ.

Вказано, що комуністи виступали категорично проти складання депутатських повноважень, називали рішення депутатів зрадою і “ударом в спину севастопольцям”.

“Банер із портретом Сталіна з'явився на газоні уздовж жвавої дороги вулиці Генерала Петрова після рішення місцевого суду про правомірність розпуску райрад Севастополя. На портреті Сталін запитує: “Ну що, товариші, тепер ви зрозуміли хто такі вороги народу?” - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що банер чорного кольору, оскільки він символізує колір зради депутатів від “Єдиної Росії”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого не "путлєра" намалювали?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні