Через заборону міжобласних рейсів волинян возять нелегальні перевізники. ВІДЕО

0
-10
Через заборону міжобласних рейсів волинян возять нелегальні перевізники. ВІДЕО
Серед карантинних посилень, які діють в області відсьогодні: під забороною автобуси, які сполучають Волинь з іншими регіонами. Через відсутність транспортного сполучення волиняни шукають інші шляхи, як дістатися сусідніх областей.

Про це йдеться у сюжеті "Суспільного Волині".

Заступниця начальника автостанції №1 Людмила Модла каже: міжобласні рейси не курсували від 1 червня. З її слів, перевізники та автобусні станції зазнають збитків. Деякі перевізники і деякі автостанції наші, не тільки луцька в нас, напевно, закриються. Вони до кінця карантину не доживуть, – каже Людмила Модла.

Біля торгового центру Слон автобус без таблички забрав пасажирів. Коли водій побачив знімальну групу – поїхав з місця.

Зі слів волинянина Олександра, через обмеження люди почали їздити з нелегальними перевізниками. Немає можливості доїхати до місця, куди мені треба. Якщо блаблакари по 8-9 чоловік там душаться, а що автобус везе 10 чоловік. Вони душаться? Ні, - каже чоловік.

Детальніше у сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні