У Луцьку розглядають можливість зробити мобільну парковку в центрі

1
2
У Луцьку розглядають можливість зробити мобільну парковку в центрі
У центрі Луцька на вулиці Градний узвіз може бути запроджена система мобільного паркування.

Про це у коментарі «ВолиньUA» розповів директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Анатолій Носалюк.

Посадовець сказав, що проблема з паркуванням у центральній частині міста досить гостра. Однак, ставити паркомати не завжди доцільно і надто дорого.

«Як варіант, там має бути паркувальний майданчик. Тоді потрібно робити в'їзні та виїзні термінали. Або ще краще запровадити мобільне паркування. Тоді водій, завантаживши мобільний додаток, отримає можливість платити за парковку онлайн. Зручність мобільного паркування у тому, що можна бачити наявність вільних місць на парковці. Та і затрати на це суттєво нижчі», поясник Анатолій Носалюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закрийте нахер ту шарашкіну контору. Одна парковка з 16 року. Від зміни директорів ніякого толку. Люди втікають бо не платять. Носалюка давно з того сервіса пора гнати в три шиї.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні