На Волині – ситуація критична, – Ляшко про хворих на коронавірус

1
-3
На Волині – ситуація критична, – Ляшко про хворих на коронавірус
Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко констатує, що в західній Україні, зокрема й на Волині, найкритичніша ситуація з можливістю посилення обмежень.

Про це він повідомив під час пресконференції, передає "Depo.Львів".

"Найбільш критична ситуація щодо можливості введення більш жорстких обмежень у нас у західних регіонах. Зокрема, в Закарпатській, Львівській, Волинській областях, де є значне зростання кількості випадків коронавірусної хвороби", – сказав Ляшко.

Також заступник міністра повідомив, що до 31 липня по всій країні точно не буде скасовано масковий режим, необхідність дотримання дистанції та обмеження за кількістю людей, які можуть одночасно перебувати в приміщеннях.

Станом на 23 червня 14 областей не відповідають оновленим критеріям для пом'якшення карантину, які почали діяти з 22 червня. Кабінет Міністрів продовжив адаптивний карантин до 31 липня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україна з тої червоної зони і не виходила ніколи. Ми тільки дивимось та критикуємо когось. А що робиться у себе вдома під носом не бажаємо бачити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні