--> У МОЗ розповіли, скільки гостей можуть бути присутні на весіллі в час пандемії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У МОЗ розповіли, скільки гостей можуть бути присутні на весіллі в час пандемії

1
10
У МОЗ розповіли, скільки гостей можуть бути присутні на весіллі в час пандемії
У МОЗ розповіли, яку кількість гостей можна мати на весіллі в умовах пандемії. Так, за рекомендацією, на святкуванні весілля може бути лише до 10 гостей.

Про це повідомив глава Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов під час пресбрифінгу у вівторок, 23 червня, пише Про Ковель.

Відповідаючи на запитання, чи можна проводити весілля на 50 осіб в закритому приміщенні зі встановленою вентиляцією та дотриманням карантинних обмежень, Степанов відповів: "Ні, такі на 50 осіб проводити весілля неможливо згідно зі встановленими на сьогодні правилами. Ці заходи можливі виключно до 10 осіб".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі заміські ресторани проводять великі весілля і застілля, в тому числі і під час карантину. Хіба не видно - гості виставляють фото з святкувань...кенді - бари. Чи солодощі , м"ясні страви, салати в спеку на вулиці стоять)))Он в парку теж міроприємства проводять, хоч би фото не виставляли в фб - маски на бородах, а вони обіймаються, цілуються. А до людей, що ходять по базарі, не зістрічаючись ні зким практично - постійно мають діло.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні