На Волині п'яний водій вилетів на узбіччя і наїхав на дитину

0
-8
На Волині п'яний водій вилетів на узбіччя і наїхав на дитину
У селі на Волині п'яний водій збив дитину, яка стояла на узбіччі дороги.

Про це інформує Іваничівське відділення поліції.

Так, сьогодні, 22 червня, близько 15 години 30 хвилин до Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Лежниця водій автомобіля ВАЗ наїхав на дитину.

На місце автопригоди виїхала слідчо-оперативна група та поліцейські сектору реагування патрульної поліції Іваничівського відділення поліції. За попередньою інформацією, 25-річний водій керуючи автомобілем марки ВАЗ в стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням в результаті чого зачепив 10-річну дитину, яка стояла на узбіччі дороги, внаслідок чого дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді забою коліна.

За вказаним фактами поліцейські відділення поліції склали на водія протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП та ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП, котрі будуть скеровані до суду для прийняття рішення.

Водієві за скоєну ДТП та керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння загрожує покарання у вигляді штрафу 10200 грн. з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні