На Волині патрульним попався водій, якого раніше позбавили права керування

0
3
На Волині патрульним попався водій, якого раніше позбавили права керування
У Рожищі патрульні спіймали п’яного водія, у якого раніше відібрали права за таке ж порушення. Окрім того, водій Citroen хотів відкупитися від патрульних за 100 гривень.

Про це йдеться у вироку Рожищенського районного суду Волинської області, пише ІА «Волинські новини».

Під час суду встановили, що обвинувачений раніше визнавався винним у водінні в стані алкогольного сп’яніння, тож в нього на рік відібрали водійське посвідчення. Однак 26 квітня він керував автомобілем Citroen C5 в місті Рожище без прав.

Під час патрулювання його зупинили поліцейські через адміністративні правопорушення: він не був пристебнутим паском безпеки та керував автомобілем без водійського посвідчення. Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, тож йому запропонували проїхати до лікарні та пройти освідування.

Натомість водій, аби уникнути відповідальності, запропонував патрульним 100 гривень хабара.

Між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості. Суд затвердив угоду та призначив чоловіку покарання у виді 505 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 8 тисяч 585 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні