--> Чи працюють бази відпочинку на Світязі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи працюють бази відпочинку на Світязі. ВІДЕО

0
-4
Чи працюють бази відпочинку на Світязі. ВІДЕО
Через карантин бази відпочинку на Волині не можуть приймати людей.

Але засмагати та плавати в озері можна, розповів Суспільному керівник обласного відділу туризму Станіслав Ольшевський, йдеться в сюжеті Суспілье.Волинь.

"Якщо в області немає послаблення карантинних норм, то бази відпочинку і заклади розміщення не повинні працювати. Хоча, дозволяється відпочинок на пляжах, в громадських місцях за умов дотримання дистанції та інших санітарних норм", – розповів Станіслав Ольшевський.

Зі слів, начальника відділу туризму ОДА, цього року на Волині очікують збільшення кількості туристів, через закриті кордони до інших країн та курортів.

Адміністраторка готелю одного з відпочинкових комплексів Ольга Гірук розповіла, що ціни зросли на 10%. Комплекс, де працює жінка теж нині зачинений для туристів.

"Ми готові прийняти всіх, але це буде залежати від умов карантину, як в державі, так і нашому регіоні. Від цього буде залежати як заселеність, так і відвідуваність закладу в цілому", – каже жінка.

Директорка туристичної агенції Ірина Савіцька розповідає: через карантин сфера туристичних послуг зазнала збитків. З її слів, постійні клієнти сумніваються, чи варто купувати путівки за кордон. Перевагу зараз надають українським курортам.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні