На Волині посилюють контроль за рухом вантажних авто

0
3
На Волині посилюють контроль за рухом вантажних авто
Працівники УПП у Волинській області ДПП, Укртрансбезпеки та УСБУ у Волинській області посилюють контроль за рухом великовантажних транспортних засобів.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Спільні відпрацювання дозволять попередити й запобігти руйнуванню та деформації дорожнього покриття на автомобільних дорогах через рух транспортних засобів із перевантаженням.

Нагадаємо, що на території області діє температурний режим, який забороняє багатотонним транспортним засобам фактична маса яких перевищує 24 тонни та навантаженням на вісь більше 7 тонн, рух автомобільними дорогами загального користування за температури повітря більше ніж +28 градусів за Цельсієм.

З метою збереження дорожнього покриття, водіям великовантажних транспортних засобів пропонується при перевищенні зазначеної денної температури здійснювати відстій на відведених стоянках до зниження температурних показників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні