--> У Луцьку за два дні затримали 4 осіб з наркотиками | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку за два дні затримали 4 осіб з наркотиками

0
2
У Луцьку за два дні затримали 4 осіб з наркотиками
У Луцьку протягом 19-20 червня патрульні виявили низку випадків зберігання наркотичних речовин.

Про це інформує прессслужба патрульної поліції Волині на офіційному телеграм-каналі.

Так, 19 червня, близько 20-ї години, на вулиці Ветеранів, патрульні роти тактико-оперативного реагування, виявили у 19-річного місцевого жителя 6 згортків з речовини рослинного походження. За словами хлопця, знаходилась наркотична речовина канабіс.

Друга ситуація відбулася опівночі на вулиці Лідавській. Під час поліцейського превентивного заходу – поверхневої перевірки, патрульні виявили у 25-річного чоловіка поліетиленовий пакет, в якому знаходилася подрібнена речовина зеленого кольору рослинного походження, зовні схожа на наркотичну.

20 червня, близько 6-ї години ранку, у 18-річного юнака, на вулиці Ковельській, патрульні виявили пакет в якому знаходилась подрібнена кристалічна речовина білого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

В той же день, близько 22-ї години, на вулиці Карпенка-Карого, 32-річний громадянин, під час спілкування з патрульними самостійно виложив із кишені пакет, в якому знаходилася подрібнена кристалічна речовина білого кольору. За словами чоловіка це наркотична речовина PVP.

Оскільки у всіх випадках виявлені речовини були зовні схожі на наркотичні, на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції для проведення подальших перевірок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні