--> Волинянин-рецидивіст грабував офіси і погрожував свідкам убивством | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин-рецидивіст грабував офіси і погрожував свідкам убивством

0
4
Волинянин-рецидивіст грабував офіси і погрожував свідкам убивством
Раніше судимий лучанин грабував офіси та приміщення за попередньою змовою з іншими злочинцями, а згодом погрожував вбивством свідкам та потерпілим. За свої злочини він відсидить шість років.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пише ІА "Волинські новини".

Під час суду встановили, що 20 травня 2017 року раніше судимий лучанин за попередньою змовою з іншим чоловіком, пошкодили замок та проникли до офісного приміщення звідки вкрали ноутбуки та мобільні телефони на суму 17 тисяч гривень. Їхні дії були помічені, та разом з вкраденим майном вони втекли.

Окрім того, 20 вересня 2017 року лучанин разом з невстановленою особою проник до господарського приміщення, звідки вони викрали електроінструменти на суму 34 тисяч 100 гривень.

До того ж, лучанин погрожував двом свідкам та дружині одного з потерпілих вбивством, а також говорив, що спалить хату.

У судовому засіданні він визнав свою вину в окремих епізодах, однак заперечив, що він здійснив крадіжку в офісі за попередньою змовою. Він також сказав, що між ним та потерпілими була лише сварка на території його подвір`я, ніяких погроз він не висловлював.

Натомість інший грабіжник офісу також заперечив, що вчинив злочин за попередньою змовою. Також він не погодився з тим, що злочин кваліфікували, як грабіж, а не як крадіжку, адже свідок не наздоганяв їх, тому не усвідомлював вчинення ними злочину.

Однак їхня вина була доведена доказами, тож суд призначив лучанину-рецидивісту покарання у виді шести років позбавлення волі, натомість інший чоловік отримав менший строк – 4 роки та два місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні