Вилетів на зустрічну: в аварії на трасі Луцьк-Дубно загинула 3-річна лучанка. ПОДРОБИЦІ

1
0
Вилетів на зустрічну: в аварії на трасі Луцьк-Дубно загинула 3-річна лучанка. ПОДРОБИЦІ
У ДТП на автодорозі «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» у селі Брищі Млинівського району постраждала сім’я з Луцька. 28-річний батько-водій втратив керованість позашляховиком, той виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся в вантажівкою і злетів у кювет. Загинула 3-річна дочка. Батько і мати – в лікарні з травмами.

Про це повідомляє поліція Рівненщини.

Нагадаємо, аварія трапилася у п'ятницю, 19 червня, в обідню пору.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій «Hyundai Tucson», 28-річний житель Луцька, втратив керованість транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажівкою ГАЗ, унаслідок чого позашляховик злетів у кювет.

Трирічна дівчинка загинула на місці події. Обох батьків, жителів Луцька, каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні. У 24-річної жінки попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рвану рану ноги, а у 28-річного чоловіка – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітини.

Слідчі слідчого управління встановлюють усі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій вантажівки, 54-річний житель Млинівського району, який у ДТП не постраждав, за результатами медичного освідування був тверезий. У нього також відібрали біологічні зразки.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перше в житті схиляю голову перед совітським автопромом. Реально врятував невинуватого чоловіка від вбивці-безтолочі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні