23 гектари землі у волинському селі перейшли у власність держави

1
-2
23 гектари землі у волинському селі перейшли у власність держави
На виконання рішення Володимир-Волинського міського суду, постановленого за позовом Володимир-Волинської місцевої прокуратури, державі повернуто земельну ділянку вартістю 23 млн гривень.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Волині.

Прокурори з'ясували, що земельну ділянку державної власності площею 23 га за межами населених пунктів Зарічанської сільської ради Володимир-Волинського району у 1993 році було передано у постійне користування громадянину для ведення фермерського господарства.

З часу смерті фермера у 2016 році ці землі не використовувалися, законне розпорядження ними було унеможливлене й місцевий бюджет недотримував доходи. Повернути ж ділянку державі можна було лиш застосувавши представницькі повноваження.

Втрутившись у ситуацію, прокурори домоглися припинення права постійного користування земельною ділянкою та поверненні її державі. Відомості про це внесено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гектар землі-млн. А купувати-продавати збираються по тисячі доларів, цікаві метаморфози з цінами на землю!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні