Де на Волині «кричуща» ситуація з хворими на коронавірус

1
-1
Де на Волині «кричуща» ситуація з хворими на коронавірус
Якщо на Волині не зменшуватиметься кількість заражених коронавірусом за добу, в області змушені будуть ввести суворий карантин.

Про це стало відомо у п’ятницю, 19 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що ситуація з поширенням коронавірусної інфекції на Волині не дозволяє перейти до наступного етапу пом’якшення карантинних заходів.

«На жаль, лише п’ять з 18-ти адміністративних одиниць показники, які допустимі для послаблення карантину», – зазначила посадовиця.

За словами Тетяни Щербак, найвищі показники у Ківерцівському районі (75,5), у Володимирі-Волинському (57,3), у Ратнівському (52), у Любешівському (48,5), у Камінь-Каширському районі (45,3), у Ковелі (32,2), у місті Луцьку (42,8).

Також посадовиця звернула увагу на те, що завантаженість ліжок в Луцьку декілька тижнів тому становила менш ніж 20%. Станом на сьогодні цей показник – 40%.

«Якщо тенденція до збільшення буде спостерігатися, то ми вимушені будемо запровадити жорсткий карантин», – додала Щербак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо в нас люди дятли і нічого не розуміють, і їм на всіх начхати, то так і буде.
в Луцьку люди не те що про когось не думають, в нас на себе вже забили....
Вже навіть сміються з того, що ти в масці в транспорті. Але ніхто не думає, що сьогодні ще є де лікувати людей в лікарні, а завтра може і не бути. І тоді ми почнем мерти, як мухи.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні