--> Хто в Луцьку захворів на коронавірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто в Луцьку захворів на коронавірус

0
10
Хто в Луцьку захворів на коронавірус
Повідомили, в кого у Луцьку виявили коронавірусну інфекцію.

Про це стало відомо у п’ятницю, 19 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що в Луцьку за останню добу зафіксували 23 нові випадки захворювання на коронавірус.

«З них 2 медичні працівники, 1 працівник держспоживслужби, 9 працівників різних підприємств та установ та 12 непрацюючих», – повідомила посадовиця.

Зазначимо, станом на ранок 19 червня на Волині за минулу добу зареєстрували 63 нових випадки захворювання на COVID-19.

Коронавірусну інфекцію виявлено: м. Луцьк – 23, Луцький район – 3, Ківерцівський район – 13, Камінь-Каширський район – 12, Ратнівський район – 4, Горохівський район – 3, Ковельський район – 1, Володимир-Волинський район – 1, Любомльський район – 1, Маневицький район – 1, Старовижівський район - 1.

Одужала за добу 21 особа. Два випадки хвороби завершились летально (м. Луцьк).

Раніше інтернет-видання «Волинь24» повідомляло, що вчора перестали битися серця двох лучан, в яких був коронавірус. Помер чоловік 1963-го року народження, в якого на фоні коронавірусу почала розвиватися пневмонія та дихальна недостатність.

У той же день помер пенсіонер з Луцька 1937-го року народження. У нього, окрім коронавірусу, були захворювання, притаманні людям старшого віку: кардіосклероз, гіпертонія. На фоні коронавірусу почала також розвиватися пневмонія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні