Збирають підписи, аби в Луцьку не відключили гарячу воду

1
3
Збирають підписи, аби в Луцьку не відключили гарячу воду
Лучани просять не зупиняти подачу гарячої води влітку у зв'язку з коронавірусом. Мовляв, сьогодні Волинь – серед областей, де найбільше хворих на коронавірус, а відключення гарячої води може спричинити нові спалахи хвороби.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій 19 червня зареєстрував Юрій Панасюк.

"Рекомендація МОЗ мити руки з милом. Але в літній період через високі температури є відкритими набагато більші ділянки тіла, на які також можуть осідати частинки вірусу, і які також варто було б мити частіше. Якщо в звичайній ситуації людина змогла б прийти додому і помитися під душем, то дії комунальників спричинять те, що небагато людей погодиться декілька раз на день гріти гарячу воду, щоб помитися. Зв'язок простий: людина помила руки холодною водою, а потім взялася помитими руками за іншу відкриту частину тіла, до нівелює сам результат від миття рук", – йдеться у петиції.

"Життя і здоров'я багатьох людей є незрівнянно ціннішими за можливість аварій на тепломережі, саме тому сьогодні, при стрімкому зростанні захворюваності, необхідно при можливості відмовитися від відключення гарячої води, а якщо це неможливо, то скоротити його термін", – додав Юрій Панасюк.

Підписати петицію можна за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Абсолютно підтримую!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні