Чиновники Міноборони розікрали кошти з будівництва військових містечок, – СБУ

1
-11
Чиновники Міноборони розікрали кошти з будівництва військових містечок, – СБУ
Посадовців Міністерства оборони викрили на привласненні 11 млн гривень державних коштів. Чиновники заволоділи грошима, які виділялися на будівництво військових містечок.

Про це повідомили у Службі безпеки України.

Фінансову оборудку організували посадовці Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління Міноборони за попередньою змовою з кількома приватними будівельними фірмами.

«У ході виконання підрядних будівельних робіт посадовці підписували акти виконаних робіт за фактично невиконані послуги із будівництва казарм поліпшеного планування. Незважаючи на це, вони перераховували бізнесменам бюджетні кошти, частину з яких привласнювали», - пояснили в СБУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це заведено з давніх давен, в армії Урал крадуть та будуть красти, а люди які вірою та правдою віддаються на 1000% перед своєю країною, нікому не потрібні!
Особливо пенсіонери що ще стоять в черзі на отримання житла 3 вже 3 роки, тому що їх начальники змішають постійно в черзі , своїм сраколизам.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні