На Горохівщині відремонтують амбулаторію за 2,6 млн

0
-2
На Горохівщині відремонтують амбулаторію за 2,6 млн
До кінця року здійснять капітальний ремонт Сенкевичівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці Привокзальній, 64 в селищі Сенкевичівка Горохівського району Волинської області.

Про це пише ІА "Волинські новини".

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент інфраструктури Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 19 червня, а аукціон розпочнеться 22 червня.

Очікувана вартість капітального ремонту амбулаторії становить 2,638 мільйона гривень.

За ці кошти планують виконати наступні роботи: розбирання кам’яної кладки простих стін із цегли, заміна дверей, підлоги, улаштування гідроізоляції, внутрішнє опорядження, встановлення поручнів для інвалідів, сантехнічні роботи, зокрема прокладання трубопроводів, встановлення раковин, електроосвітлення, монтаж електрорушника, придбання автономного мобільного сходового майданчика.

Нагадаємо, нещодавно було оголошено тендери на реконструкцію приміщень під амбулаторії в селі Льотниче Володимир-Волинського району, селі Тоболи Камінь-Каширського району та селі Скулин Ковельського району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні