Пустовіт пригрозив закрити луцький ринок

3
-4
Пустовіт пригрозив закрити луцький ринок
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт пригрозив закрити Центральний ринок, бо там не дотримуються карантинних заходів.

Про це стало відомо у четвер, 18 червня, ні засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Працівники контролюючих служб доповіли, що на ринку «Центральний» є небезпека заразитися коронавірусом через недотримання відвідувачами та продавцями елементарних санітарних норм. Там постійне скупчення людей та відсутній масковий режим.

«Чомусь на інших ринках – порядок, – сказав секретар міської ради Пустовіт. – Необхідно підготувати звернення до облспоживспілки з попередженням про дотримання карантинних норм. В іншому випадку – ми будемо змушені закрити Центральний ринок на період карантину, якщо там не наведуть порядок. У нас вистачить політичної волі та розуміння того, що маємо берегти наших людей від інфікування коронавірусом».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора!
Відповісти
Коли ви вже його закриїте назавжди? Скільки можна обіцяти
Відповісти
Це наклеп! Постійно ходить комісія, на ринку наголошується про дотримання правил. Все роблять для того, щоб закрити ринок і знести!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні