Де в Турійському районі виявили хворих на коронавірус

0
2
Де в Турійському районі виявили хворих на коронавірус
За даними Волинського обласного лабораторного центру за останню добу в Турійському районі підтверджено 5 нових випадки захворювання на COVID-19.

Про це йдеться на сайті Турійської РДА.

Наявність інфекційного захворювання підтверджено позитивними результатами ПЛР по одному випадку в жителів – смт Турійськ, с .Кульчин, с. Липа, та два випадки у жителів с. Обенижі.

Опрацьовуються усі особи, які контактували з хворими та визначається коло осіб, яким буде відібрано біоматеріал для ПЛР на підозру на COVID-19.

Станом на 10.00 год. 18 червня 2020 року в районі зареєстровано 28 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. За весь період пандемії одужало за 8 осіб.

«Пам’ятайте: ваше свідоме ставлення до свого здоров’я – це перша лінія оборони проти вірусу та пандемії. Коронавірус — не жарт, як багато хто вирішив останнім часом, це пандемія, яка щодня забирає десятки життів в Україні та тисячі — по всьому світу», – пишуть на сайті районної державної адміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні