На Волині двоє водіїв-порушників хотіли відкупитися від патрульних

0
-2
На Волині двоє водіїв-порушників хотіли відкупитися від патрульних
У Камені-Каширському двоє чоловіків намагались відкупитись від поліцейських, аби уникнути адміністративної відповідальності.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

У Камені-Каширському патрульні зупинили мотоцикл Viper Active, водій якого рухався без державних номерних знаків.

Керував транспортним засобом 51-річний житель району. Щоб уникнути адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху, він запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 500 грн. Поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Намагався відкупитися від адмінвідповідальності і 55-річний водій скутера Honda Dio. Подія трапилась учора в Ратному. Транспортний засіб чоловіка не був зареєстрований у встановленому законом порядку, тож він надав поліцейським гроші, аби уникнути покарання. На місце події також прибула слідчо-оперативна група.

За цими фактами внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або на той самий строк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні