У Росії відмовилися судити куратора «групи смерті»: діти розповіли про небезпечні завдання

0
-5
У Росії відмовилися судити куратора «групи смерті»: діти розповіли про небезпечні завдання
У Росії батьки трьох сімей заявили, що не можуть добитися покарання для куратора так званих "груп смерті", яка змушувала дітей виконувати небезпечні для життя завдання.

Як повідомили в Telegram-каналі "Mash", одну з таких груп нібито вела 16-річна дівчина, яка пропонувала своїм підопічним різні "завдання". Анжеліці з Чити дісталося завдання випити всs таблетки з аптечки (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця).

"Вона мені запропонувала такий розіграш – взяти велику коробку з таблетками і випити їх. Я хотіла її розіграти. Написала в приватні повідомлення, сказала, що вип'ю таблетки, скинула їй фотографії, щоб вона подумала, що я померла і відстала від мене. Я їй зателефонувала, відставила телефон далеко, щоб не було видно як я їх випльовую. Але мені довелося їх проковтнути, тому що вона мені не повірила", – розповіла дівчинка.

Як повідомили в каналі, Анжеліці пощастило, небезпечних серед них не виявилося. Батьки про все дізналися і почали намагатися через суд закликати жінку, яка створила групи, до відповіді разом з ще двома сім'ями. Але слідчі раптово не захотіли з цим зв'язуватися нібито через те, що ніхто не помер.

У той же час мама Анжеліки підозрює, що справу не порушують через те, що бабуся "кураторки" – колишня суддя.

"Зараз справа в слідчому комітеті і її поки не відкривають як кримінальну, з огляду на те, що крім нас ще дві сім'ї написали заяви. Докази і листування є", – розповіла жінка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні