Волинянці потрібна термінова допомога

2
-1
Волинянці потрібна термінова допомога
Ковельчанка Альона Денисюк просить допомоги небайдужих – у неї рік тому виявили пухлину головного мозку.

Лікування, хіміотерапії дали певний результат, але два тижні тому в дівчини почались приступи – стався рецидив, пухлина дуже агресивна та швидко росте. Про це пише КовельPost.

Аби її зупинити, є надія на лише один препарат. Проте він дороговартісний. Сім’ї необхідно орієнтовно 300 тисяч гривень.

Альона Денисюк з дитинства займалась танцями. Наразі вона просить про допомогу в своєму інстаграмі із підписом «Борюсь за життя. Принцеса хоче жити. Гліобластома – 4g».

Дівчина розповідає, що задля зупинки росту пухлини необхідна ще одна хімія, одне дозування (500 мл) якої коштує 54 700 гривень. За її словами, надія лише на один препарат.

«Він повинен зупинити пухлину і дати надію на щасливе майбутнє!!! Препарат дуже дорогий, моя сім’я потребує Вашої допомоги. Сума збору – орієнтовно 300 тисяч гривень. Я готова боротись, але мені потрібна Ваша допомога. Хто може коштами, хто молитвою... Я буду рада будь-якій допомозі. Я щиро вірю в те, що добро повернеться Вам в рази більше», – звертається Альона до небайдужих.

Реквізити для допомоги: карта ПриватБанку (гривня): 5168 7574 1251 2453 - Денисюк Альона Романівна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Привіт усім, це свідчення того, як я отримав свою позику, мене обмануло стільки компаній, які заявили, що вони справжні Кредитори, але всі мої зусилля були марними, я втратив понад 2200 євро для підроблених кредиторів, які вимагають бути такими, якими вони не є. Поки мій друг не познайомив мене з правильним позикодавцем, з яким я зв’язався, і я не отримав у них позику успішно всього за 48 годин, я буду радити всім, хто шукає позику, зв’язуватися з ними без будь-яких побоювань електронною поштою: mobilfunding1999@gmail.com та отримати вашу позику Asap.
Відповісти
WELCOME: THE LOAN BETWEEN SERIOUS AND HONEST INDIVIDUALS ONLINE.
Loan offer between individuals fast Quick loan to end your worries in less than 72 hours You are banned from your bank and all your attempts in others and other financial institutions have given nothing so far because of your bad credit or others so no more worries contact me and in less than 72 hours at a reasonable rate of 2% per year and on the repayment time that suits you I make you the loan that will save your life. Please contact me by email: marialeydi06@gmail.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні