--> На Волині на ділянці траси Р-15 встелили новий асфальт. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині на ділянці траси Р-15 встелили новий асфальт. ФОТО

0
0
На Волині на ділянці траси Р-15 встелили новий асфальт. ФОТО
На Волині ще на одному об’єкті поточного середнього ремонту завершено роботи з відновлення дорожнього покриття.

Йдеться про автошлях регіонального значення Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на ділянці км 80+000 – км 89+514, що простягається від м. Нововолинська до межі Волинської та Львівської областей, повідомили в Службі автомобільних доріг області.

Верхній шар зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші на майже 9-кілометровій ділянці було укладено ще на початку червня. Тепер, по завершенню робіт з відновлення деформаційних швів на мостовому переході через річку Західний Буг, що розташований на км 89+294 автошляху Р-15, проведено асфальтування проїзної частини по мосту та підходах до нього.

У ркзультаті – на Іваничівщині ще 9,5 км відновленої дороги Р-15.

На цій ділянці тривають роботи з укріплення та планування узбіч. Найближчим часом підрядник ТзОВ "Автомагістраль-Південь" приступить до встановлення бар’єрного огородження та влаштування елементів організації дорожнього руху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні