У волинському місті поліція на гарячому зловила крадія велосипеда. ФОТО

0
9
У волинському місті поліція на гарячому зловила крадія велосипеда. ФОТО
16 червня до Нововолинського відділення поліції звернулася жінка, яка повідомила, що зі сходової клітки будинку зник її велосипед.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час опрацювання події було встановлено марку, особливі ознаки велосипеду та орієнтовано особовий склад відділення поліції на зниклу річ.

Про це повідомили на сторінці Нововолинського відділу поліції.

Відомості про злочин внесено до ЄРДР за ч.1 ст.185 КК України (Крадіжка).

Під час нічного патрулювання вулицями міста Нововолинська поліцейські сектору реагування патрульної поліції помітили велосипед, який підпадав під ознаки викраденого та зупинили громадянина, який їхав на ньому.

Перевіривши номер рами встановили, що даний велосипед належить заявниці та виявили порушення домашнього арешту так як чоловік, який їхав на ньому має перебувати з 21.00 год. до 08.00 год. вдома та не покидати місце проживання.

Велосипед вилучено.

Поводяться необхідні слідчі дії.

Поліцейські повідомили слідчого, суд та прокуратуру про порушення умов домашнього арешту нововолинцем. У подальшому буде вирішено питання щодо переобранням 34-річному чоловікові запобіжного заходу на більш суворе у вигляді тримання під вартою, адже порушує домашній арешт він уже не вперше.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян з проханням не полишати свій двоколісний транспорт без належного нагляду, оснастити його на випадок зупинки так званим «протиугінним» пристроєм, а самі велосипеди зберігати у надійному приміщенні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні