--> На луцькому ринку муніципалів погрожували підірвати гранатами. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На луцькому ринку муніципалів погрожували підірвати гранатами. ФОТО

2
4
На луцькому ринку муніципалів погрожували підірвати гранатами. ФОТО
Муніципали просять поліцію вжити заходів щодо ситуації на Старому ринку, зокрема встановити осіб, які перешкоджають демонтажу контейнерів та притягнути їх до відповідальності.

Про це йдеться на сторінці департаменту мунварти у фейсбуці.

"Під час проведення заходів, щодо притягнення до відповідальності осіб за розміщення шин на території загального користування було висловлено відкриті погрози до працівників муніципальної варти застосувати вибухові пристрої ( гранати привезені зі Сходу)та на території Центрального ринку. Саме ці молодики, що на фото про це відкрито заявили", – йдеться в повідомленні муніципалів.

Зазначають, що в одного з молодиків при собі була наявна холодна зброя, якою він "хизувався" та погрожував її застосувати.

Муніципали звертаються до працівників поліції щодо перевірки цих осіб та наявності в них зброї, небезпечних та заборонених засобів.
Також обіцяють додатково підготувати заяву до правоохоронних органів від імені департаменту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путiн ????
Відповісти
Це вам не бабульок з картоплею ганяти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні