Коли на Волині дозволять роботу поїздів

0
-2
Коли на Волині дозволять роботу поїздів
Повідомили, коли на Волині зможуть дозволити роботу поїздів.

Про це стало відомо у середу, 17 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що нині Волинь не може перейти до наступного етапу пом’якшення карантинних заходів, адже область займає перші місця серед тих, де найскладніша ситуація з епідемією.

За словами Наталії Янко, найвищі показники інцидентності у Володимир-Волинському районі (108,3), Ківерцівському районі (61,35), Любешівському (45,6), Ратнівському районі (42,47). У місті Луцьку показник становить – 32,1.

«Наші волиняни сприйняли пом’якшення карантину, як його абсолютне скасування, тому бачимо ріст захворювання. Лікарями проводиться щоденне спостереження епідситуації. Рекомендований показник для пом’якшення карантину – 12 на 100 тисяч населення. Як тільки показник інцидентності за останні сім днів становитиме цю норму – буде прийняте рішення про перехід до наступного етапу пом’якшення, в тому числі і відновлення залізничного сполучення», – пояснила лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні