Луцькі прикордонники затримали масштабну партію контрабандних білоруських цигарок. ФОТО

0
2
Луцькі прикордонники затримали масштабну партію контрабандних білоруських цигарок. ФОТО
На кордоні з Білоруссю правоохоронці виявили спробу незаконного переміщення 30 ящиків контрабандних цигарок.

Про це повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Інформацію про можливе незаконне переміщення через державний кордон контрабандних товарів завчасно надали оперативні співробітники Луцького прикордонного загону.

Тож прикордонники відділу «Вичівка» Луцького загону вже були напоготові. Близько опівночі, в кількасот метрах від кордону правоохоронці затримали одну особу, яка йшла пішки. Згодом, від окремого прикордонного наряду, надійшла інформація про рух автомобілів у бік державного кордону.

Група реагування негайно вибула до вказаного місця, де і зупинила два позашляховики Мітсубісі та Лендровер, в яких перебувало чотири особи. Перевіривши прилеглу до кордону місцевість прикордонники в кущах знайшли 30 ящиків цигарок білоруського виробництва, за якими, ймовірно, і приїхали «ділки».

Наразі виявлені сигарети доставили до прикордонного підрозділу для подальшої передачі представникам ДФС. На правопорушників прикордонники склали процесуальні документи за ст. 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Проводяться подальші перевірочні заходи.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні