--> У Луцьку поновили квартирну чергу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку поновили квартирну чергу

0
5
У Луцьку поновили квартирну чергу
У Луцьку поновили черги на отримання державного житла.

Про це йшлося 17 червня під час засідання виконавчого комітету міської ради, повідомляє ІА Волинські новини.

Так, враховуючи звернення командира військової частини А0383, члени виконкому вирішили включити в перелік підприємств, установ, організацій міста, на які покладено право самостійного ведення квартирного обліку, вищевказану військову частину.

У зв’язку з придбанням житла по нормі з квартирного обліку зняли Мойсей Єлизавету Степанівну, Мустафаєва Тимура Алі, Петрука Віталія Павловича, Падалюка Дмитра Федоровича, Козулю Олександра Олександровича, Савчука Анатолія Івановича, Гапончук Маргариту Миколаївну, Савчук Ярославу Олександрівну, Карпука Олександра Сергійовича, Молошика Андрія Васильовича.

Також через різні причини члени виконкому зняли з квартирного обліку Балас Катерину Василівну та виключили зі списків на отримання державного житла Долгову Любов Григорівну, Степанюк Лілію Володимирівну, Кірічук Раїсу Олимпівну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні