Лукашенко передав для Зеленського та його дружини білоруські вишиванки

0
-6
Лукашенко передав для Зеленського та його дружини білоруські вишиванки
У вівторок відбулася зустріч посла Білорусі в Україні Ігоря Сокола з заступником керівника Офісу Президента України Ігорем Жовквою, в ході якої для Президента України Володимира Зеленського та його дружини були передані білоруські вишиванки від президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка.

Про це повідомляє посольство Білорусі в Україні, передає УНН.

"В ході зустрічі з Ігорем Жовквою для Президента України Володимира Зеленського і його дружини Олени передані білоруські вишиванки як подарунок від Президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка. У направленому з цієї нагоди посланні на адресу Президента України глава білоруської держави з теплотою зазначив, що білоруська вишита сорочка "підкреслює і особливість, і культурний взаємозв'язок і близькість наших народів", а також побажав, щоб ця вишиванка стала "оберегом і знаком глибокої дружби між білорусами і українцями", - повідомили у посольстві.

Відзначається, що під час зустрічі також було обговорено стан та перспективи розвитку українсько-білоруського співробітництва у торговельно-економічній та культурно-гуманітарній сферах, а також підготовка до III Форуму регіонів України та Білорусі, який пройде у жовтні в місті Гродно.

Обговорено були і підсумки реалізації домовленостей на вищому рівні за результатами зустрічі президентів Білорусі і України у Житомирі 4 жовтня минулого року.

"Українській стороні передано запрошення Президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка на адресу Президента України Володимира Зеленського відвідати Білорусь з офіційним візитом у 2020 році і взяти участь у III Форумі регіонів", - йдеться у повідомленні дипломатів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні