--> У Луцьку на підприємстві працівниці відрубало палець. ПОДРОБИЦІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на підприємстві працівниці відрубало палець. ПОДРОБИЦІ

0
0
У Луцьку на підприємстві працівниці відрубало палець. ПОДРОБИЦІ
Під час роботи на лінії 32-річна працівниця заводу «Кромберг енд Шуберт Україна» в Луцьку втратила палець.

Про це ІА Волинські Новини розповів один із працівників заводу, який зазначив, що одна із його колег втратила пальця, випадково засунувши руку у «січкарню» на лінії.

Інформацію про травматичний випадок на виробництві підтвердив медичний директор з оперативної роботи комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Волинської обласної ради» Андрій Абрамов.

З його слів, 15 червня близько 11:15 на лінію «103» надійшов виклик. З’ясувалося, що під час виробничого процесу 32-річна працівниця заводу отримала травматичну ампутацію першого пальця правої кисті руки.

«Пацієнтку доправили до Луцької міської клінічної лікарні. Наразі її життю нічого не загрожує», – зазначив медик.

Тим часом, на «Кромберг енгд Шуберт» інформацію про нещасний випадок також підтвердили.

«15 червня близько 11:00 години у нас на виробництві справді трапився нещасний випадок. Одна із працівниць заводу отримала пошкодження першої фаланги великого пальця правої руки. Від сьогодні ми створили спеціальну комісію, яка займається з’ясуванням усіх обставин цього випадку. Буде вжито усіх заходів, аби подібних випадків більше не повторилось. Наші інженери із техніки безпеки наполягають на тому, аби не давати оцінку цій ситуації, не дочекавшись результатів розслідування цієї комісії. Згідно із попередньою інформацією, уся техніка на підприємстві справна, оскільки регулярно проходить усі необхідні технічні огляди, тому в технічному плані все повинно бути добре. У будь-якому випадку, протягом п’яти днів комісія з’ясує усі обставини інциденту, і ми зробимо усе можливе, аби такого більше не повторилось», – повідомили у пресслужбі підприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні