У Луцькому районі представили нового голову РДА. ФОТО

1
7
У Луцькому районі представили нового голову РДА. ФОТО
У Луцькому районі представили нового голову РДА.

Відповідно до розпорядження Президента України від 15 червня №369 на цю посаду призначено Володимира Кеца.

Сьогодні, 16 червня 2020-го року, його офіційно представив трудовому колективу та заступник голови облдержадміністрації Олександр Троханенко, повідомили в пресслужбв Волинської ОДА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чим багатий новий голова Луцької РДА. ДЕКЛАРАЦІЯ

«Бажаю Вам довести справами, які принесуть користь Луцькому району, ввірену вам ділянку роботи на посаді голови РДА. Адже всі ми знаємо, що оцінку можна дати за результатами роботи», - сказав Олександр Троханенко.

Новопризначений голова Луцької райдержадміністрації подякував за довіру та запевнив, що зробить усе, аби забезпечити розвиток району.

Для реалізації задуманого планує налагодити роботу з районною радою і депутатським корпусом, посилити роботу підприємствами, особливо з бюджетоутворюючими, постійно вести комунікацію з громадськістю та усі справи робити лише на користь Україні.

«Я налаштований на щоденну копітку, можливо, рутинну, але системну роботу. Тому розраховую, що усі, з ким я працюватиму, налаштовані так само. Луцький район – дуже потужний та міцний завдяки господарникам, які працюють на його теренах, тому я зобов’язаний зробити усе, щоби забезпечити подальший сталий розвиток району та додати певного економічного драйву тим процесам, які цього потребують», - відзначив Володимир Кец.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво,навіть дуже,хто подає президенту ці кандидатури?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні