--> Луцькі депутати не можуть вирішити, де встановити меморіальну дошку Антону Кривицькому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі депутати не можуть вирішити, де встановити меморіальну дошку Антону Кривицькому

2
-5
Луцькі депутати не можуть вирішити, де встановити меморіальну дошку Антону Кривицькому
Луцькі депутати вирішують місце встановлення меморіальної дошки пошани покійному ексмеру Луцька Антону Кривицькому.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 16 червня, пише ІА Волинські новини.

Варто зазначити, що питання щодо встановлення меморіальної дошки пошани Луцькому міському голові Антону Кривицькому депутати уже розглядали на засіданні профільної комісії від 24 жовтня 2018 року.

Під час обговорення цього питання голова комісії рекомендував заявнику звернутися до Луцького національного технічного університету. Але там йому відмовилися допомогти, дивуючись, мовляв, чому саме до них лучанин звернувся.

Саме тому заявник надіслав звернення до луцьких обранців громади повторно, зазначивши, що не зовсім розуміє їхні попередні рекомендації.

«Тоді колеги з управління архітектури знайшли певну причетність персони Антона Кривицького до ЛНТУ, але я, на жаль, уже не пам’ятаю, яку саме. Ми не маємо визначати доцільність і місце встановлення таблички. Саме тому я рекомендую скерувати цю заяву управлінню архітектури і містобудування та департаменту культури Луцької міської ради. Вони і повинні спільно визначити доцільність та місце встановлення таблички у Луцьку. І проінформувати про це заявника», – пояснив власну позицію щодо питання голова профільної комісії Андрій Козюра.

Інші депутати таке рішення підтримали.

Довідково:

Антон Федорович Кривицький з 1994 року тричі очолював міське самоврядування Луцька. У липні 1994 – березні 1998 р. – голова Луцької міської ради народних депутатів Волинської області. У березні 1998 – березні 2006 р. – Луцький міський голова Волинської області.

У 2006–2010 роках – начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації.

У грудні 2010 року став радником Луцького міського голови Миколи Романюка.

20 січня 2017 року помер у місті Луцьку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожний з тих депутатів, які хочуть за цей брєд проголосувати, біля свого спального ліжка нехай поставлять фото Антона Кривицького та хай за нього моляться собі на здоров"я.
Відповісти
На довгостраждалому мості "Антона", на покритті..
Адже на цьому мості мало б бути ще накриття від негоди, яке вдало скомуніздили...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні