--> У Луцьку 20 нових інфікованих коронавірусом: хто захворів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку 20 нових інфікованих коронавірусом: хто захворів

0
0
У Луцьку 20 нових інфікованих коронавірусом: хто захворів
У Луцьку за останню добу виявили 20 нових випадків захворювання на коронавірус. Серед інфікованих – пенсіонери, люди різних професій та безробітні, які не знають, де вони інфікувалися.

Про це йшлося 16 червня під час оперативної наради у Луцькій міській раді, повідомляє ІА Волинські новини.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт поінформував, що в області за добу зафіксували 61 випадок захворювання на коронавірус, з яких 20 – у Луцьку

«Це, напевно, один із найбільших сплесків захворювання за весь час. Якщо не помиляюся, раніше у нас був 21 чоловік, але це були люди контактні, які вже знаходилися на карантині і знали, що контактували з хворими. Вони не ходили в місті, не спілкувалися, не відвідували в магазини і знаходилися на самоізоляції», – зазначив Пустовіт.

За його словами серед інфікованих – пенсіонери, безробітні та люди різних професій, тож хвороба продовжує жити своїм життям, адже люди просто не знають, де вони інфікувалися.

Також він розповів про вчорашню ситуацію біля Пенсійного фонду:

«Люди дотримувалися дистанції 1,5 метра, а коли вийшов працівник зробити оголошення, вони всі збіглися до нього, вже не дотримуючись безпечної дистанції».

Григорій Пустовіт закликав лучан дотримуватись карантинних правил, зокрема одягати маску в закритих приміщеннях та транспорті, а також постійно мити руки.

«Я не впевнений, що ми зможемо залишити відкритими наші дошкільні заклади, якщо ситуація погіршуватиметься», – підсумував посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні