Назвали найкращі ноутбуки вагою до 1,5 кілограма. ФОТО*

0
5
Назвали найкращі ноутбуки вагою до 1,5 кілограма. ФОТО*
Ноутбук став невід'ємною частиною нашого життя. Це незамінний гаджет для роботи, відпочинку та розваг. З ним можна проводити відеоконференції, дивитися фільми, створювати презентації або контент-план.

Сучасні ноутбуки настільки компактні і мобільні, що дозволяють працювати де завгодно. На підтвердження цього пропонуємо добірку легких ноутбуків вагою до 1,5 кг від популярного магазину техніки та електроніки «Стилус».



Dell Latitude 5400 — 1,48 кг

Компактний і потужний ноутбук, який підходить як для звичайного студента, так і для програміста. Працюючи на процесорі Intel восьмого покоління, Dell Latitude пропонує неймовірну продуктивність для виконання завдань будь-якої складності. Модель оснащена 14-дюймовим екраном з роздільною здатністю FullHD, зручною клавіатурою з підсвічуванням, ємною батареєю 68 Втгод і відмінними динаміками з ефектом об'ємного звуку.

Характеристики моделі:

• обсяг ОЗУ — 16 ГБ;
• обсяг SSD-накопичувача — 512 Гб;
• процесор — Intel Core i5-8365U;
• відеоадаптер — Intel UHD Graphics 620.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga — 1,4 кг

14-дюймовий ноутбук з матовим FullHD-екраном, посиленою системою безпеки і процесором Intel Core i5 восьмого покоління. Lenovo ThinkPad отримав веб-камеру з високою роздільною здатністю і сканер відбитку пальців Match-on-Chip з підтримкою технології захисту від спуфінгу (прийом, коли програма або людина маскується під іншого користувача). Ця розробка захищає дані компанії і більш ретельно перевіряє користувача при вході в систему. Голосовий помічник Cortana Premium і всеспрямовані мікрофони дозволяють активувати систему за допомогою голосових команд.

Кришка корпусу обертається на 360 градусів, що дозволяє одним рухом перетворити 14-дюймовий ноутбук в планшет. Дисплей Dolby Vision™ з розширеним динамічним діапазоном (High Dynamic Range — HDR), яскравістю 270 ніт і ідеальною кольоропередачею стане прекрасним вибором для мультимедійних розваг після важкого робочого дня.

Характеристики ThinkPad X1 Yoga:

• обсяг ОЗУ — 8 ГБ;
• обсяг SSD-накопичувача — 512 Гб;
• процесор — Intel Core i5 восьмого покоління;
• відеоадаптер — Intel UHD Graphics 620.



HP Envy 13-AQ0044 — 1,27 кг

Це 14-дюймова крихітка з дискретною відеокартою Nvidia і топовим процесором Intel i7 восьмого покоління. Ну і оскільки тут геймерська начинка, то і екран зробили відповідний — 120-герцовий. Серед цікавого — стереоакустика формату 4.0 від Bang&Olufsen, технологія гарантії приватності SureView (закриває екран від інших користувачів), підтримка колірного простору 92%, дворівнева система підсвічування кнопок клавіатури. Живлення здійснюється від адаптера потужністю 65 Вт, завдяки якому Hewlett-Packard працює до 11 годин у режимі відтворення відео.

Характеристики HP Envy 13-AQ0044:

• обсяг ОЗУ — 16 ГБ;
• обсяг SSD-накопичувача — 512 Гб;
• процесор — Intel Core i7-8565U;
• відеоадаптер — NVIDIA GeForce MX 250.

Razer Blade Stealth 13 — 1,35 кг

Ще один представник ігрового класу з компактним екраном 13,3''. Ноутбук отримав ударостійкий корпус з алюмінієвого сплаву. Дисплей розроблений за технологією IPS, має гідні показники контрастності (1340:1) і яскравості (до 400 кд/м2). Картинка на 96% відповідає колірному охопленню стандарту sRGB і на 61% колірній моделі Adobe RGB. Дисплей матовий, щоб комфортно грати або працювати в сонячний день.

Модель привертає увагу RGB-підсвічуванням, яке вміє автоматично підбирати кольори під аксесуари. Програмне забезпечення Razer Chrom синхронізує підсвічування клавіатури, зовнішніх акустичних колонок та мишки. У пристрої є веб-камера 1280x720 пікселів і інфрачервоний сканер для розпізнавання користувача по обличчю.

Характеристики Razer Blade Stealth 13:

• обсяг ОЗУ — 16 ГБ;
• обсяг SSD-накопичувача — 512 Гб;
• процесор — Intel Core i7-8565U;
• відеоадаптер — GeForce MX150, 4 ГБ.



Заходьте на stylus.ua і замовляйте вподобану модель. Доставка здійснюється по всій Україні, а головне — купити можна в розстрочку або кредит.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні