--> На капремонт вулиці в селі Іваничівського району витратять майже 1,5 мільона | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На капремонт вулиці в селі Іваничівського району витратять майже 1,5 мільона

0
0
На капремонт вулиці в селі Іваничівського району витратять майже 1,5 мільона
На ремонт проїжджої частини однієї з вулиць у селі Клопочин Іваничівського району Волинської області витратять майже 1,5 мільйона.

Підрядника визначать на основі торгів, які оголосила Павлівська сільська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 16 червня. Аукціон розпочнеться наступного дня – 17 червня, - пише ІА Волинські новини.

Мова йде про капітальний ремонт проїзної частини вулиці Миру села Клопочин Іваничівського району.

Очікувана вартість робіт становить 1,497 мільйона гривень.

За ці кошти мають здійснити наступні роботи: улаштування дорожніх корит коритного профілю з використанням екскаваторів, перевезення будівельного сміття, улаштування покриттів із гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, планування узбіч механізованим способом, встановлення дорожніх знаків, фарбування сталевих балок.

Серед вимог до учасників закупівлі – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору.

Капітальний ремонт вулиці хочуть завершити до 31 грудня 2020 року. Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні