Тіло знайшли, закидане листям: нові подробиці про загадкову смерть українки в Таїланді

0
11
Тіло знайшли, закидане листям: нові подробиці про загадкову смерть українки в Таїланді
У Таїланді, на острові Самуї, знайшли мертвою 32-річну українську журналістку Ольгу Фролову, яка за два тижні до цього зникла безвісти. Правоохоронці близько тижня розслідують обставини її смерті, але щоразу з'являються нові деталі трагедії. 

ТСН розповіла детально про те, що трапилося і на якому етапі розслідування.

Дописала книгу і зникла

Українська журналістка Ольга Фролова останні п'ять років проживала в Таїланді, на острові Самуї. Вона перебувала у шлюбі з фотографом-фрілансером Дмитром Фроловим, разом пара виховувала сина. Однак після 12 років подружнього життя Ольга покинула чоловіка заради нового хлопця - 47-річного британця, фітнес-тренера - Філіпа Армстронга. 

За два місяці до свого зникнення жінка переїхала до нього жити, забравши з собою сина. Але з Дмитром все одно виходила на контакт та іноді залишала з ним дитину. 

25 травня Ольга Фролова зникла безвісти. Вона, як і зазвичай, привезла сина чоловікові і сказала, що скоро повернеться. Дмитро чекав на неї 4 дні, після чого звернувся у поліцію з проханням знайти дружину. 

Пізніше чоловік зауважив, що перед зникненням Ольга надіслала йому книгу "Уроборос", яку напередодні закінчила писати, а також прощальне послання.

Я все-таки її накорябала (книжку – ред.), аж не віриться. Дякую, що терпіли мене.


Знайдена у лісі під пальмовим листям

Тіло Ольги Фролової знайшли 7 червня у лісі, за 30 метрів від місцевої дороги. Працівник готелю розповів, що напередодні натрапив на померлу, коли збирав гриби у лісі. За оцінками поліції, тіло жінки пролежало на місці близько 15-17 днів та почало розкладатися. Поряд лежав рюкзак з готівкою, ліками, зарядним пристроєм і навушниками. Жінку опізнав її чоловік, Дмитро Фролов. 

Розслідування триває

12 червня слідство змінило основну версію гибелі української журналістки на самогубство. Повідомляється, що на тілі жінки не виявили ознак насильницької смерті.

"Немає жодних доказів нападу, нанесення ударів чи асфіксії (задушення). Її хлопець та чоловік також сказали, що вона страждала на глибоку депресію. Ми вважаємо, що ці фактори могли призвести до самогубства", - заявив начальник поліції Бо Пхут Ютана Сірісомбат.

Чоловік померлої Дмитро Фролов прокоментував нові дані від поліції і сказав, що "зараз вона працює належним чином". Наразі розслідування продовжується. Слідство чекає повного звіту про результати аутопсії (розтину тіла) жінки. 

Я до останнього в своїх пошуках не хотів розглядати такий варіант. Хоча було багато передумов цього. Мені дуже хотілося, щоб я помилявся... На тілі вже не помітні були татуювання і обличчя невпізнаване. Вона пролежала там довго. Але речі, одяг та інше деталі свідчили, що це Оля.

Версії слідства

Дивною деталлю, на думку слідства, стало те, що тіло жінки виявили під листям кокосової пальми. 8 червня у поліції заявили, що підозрюють, що Фролова була вбита, а її тіло намагалися приховати.
Водночас в поліції повідомили, що жінка страждала на біполярний розлад і була схильна до спалахів гніву.

Поліція також допитала британського бойфренда і чоловіка померлої. Але пізніше повідомила, що не вважає їх причетними до смерті Ольги.

Також є запис з камери відеоспостереження, на якому жінку помічено в останній день, коли її бачили живою. На відео видно, як Ольга повертала орендований мотоцикл і їй не вистачило грошей. Тоді вона спробувала продати мобільний телефон, але марно. Зрештою Фролова залишила в магазині свій паспорт і пішла звідти пішки. 

Зник мобільний телефон

Поряд з тілом жінки не виявили мобільного телефону, який міг би стати ключовим доказом у розслідуванні. Поліція прочісувала територію у межах 100 метрів від місця, де знайшли Фролову. Деякі ЗМІ поширюють новину про те, що телефон все-таки виявили у рюкзаку жінки. Проте Дмитро Фролов у коментарі TSN.ua спростував цю інформацію.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні